Kenneth Foss, til høyre, har datoen klar for neste lederkonferanse. Her sittende bak generalsekretær Erik Furnes under årets arrangement. FOTO: PETTER OLSEN

Datoen for neste lederkonferanse er klar

Gode tilbakemeldinger på Indremisjonsforbundets Lederkonferanse gjør at det blir et årlig arrangement. 9.-11. november neste år blir det ny konferanse.

− I utgangspunktet ønsket vi å gå for en ny lederkonferanse om et og et halvt år. Men nå er det bestemt at det skal bli hvert år, og at høsten er best. Alle de gode tilbakemeldingene er en viktig faktor for at det blir hvert år, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Bra innspill
Tidspunktet for neste Lederkonferanse er 9.–11. november 2018.

− Prosessen etter konferansen er avsluttet, og vi er ferdig med evalueringen. I januar begynner vi med planleggingen, og litt ut på våren blir det informasjon om påmelding og program. Folk kan allerede nå planlegge og sette av datoen, sier Foss.

Etter årets konferanse har deltakere hatt mulighet til å fylle ut et evalueringsskjema i arrangementsapp-en.

− Det har kommet veldig mye bra innspill og mange gode tilbakemeldinger. Ting kan gjøres bedre, men i det store og hele er folk kjempefornøyd.

Fornøyd
− Hva tenker du om tilbakemeldingene?

− Ingen ting er bedre enn at folk er fornøyd. Det er fantastisk. Jeg er selv fornøyd og veldig glad og takknemlig for tilbakemeldingene, svarer Foss.

Det er klart at neste års lederkonferanse blir i de samme lokalitetene – Straume Forum, Bildøy Bibelskole og Danielsen Sotra.

− Neste års konferanse vil i hovedsak bli lik årets konferanse. Nettverkene blir videreført, men det kan bli noen nye nettverk, og det blir nye seminar. Men vi kan ikke kopiere årets konferanse, vi må videreutvikle den.

 Kritikk
− Hva kan gjøres bedre?

− Vi trenger enda flere frivillige som kan hjelpe til med ulike oppgaver, som å ønske velkommen, koke kaffe og sørge for at deltakerne har det bra. Så fikk vi litt kritikk på at man under seminarer og nettverk savnet kaffe og små-mat, og at lunsjen var litt for enkel. Dette og andre ting skal bli bedre neste gang, sier Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.